Seizoensafsluiter jeugdwerk 2018

We hebben met elkaar een ontzettend leuke middag gehad met heerlijk weer. Na het varen, zwemmen en modderen hebben we nog met elkaar een heerlijk broodje hamburger gegeten. Klik op de foto hieronder voor de foto’s van deze gezellige middag.

Pannenkoeken eten

Grill Chill & be Still

Oproep voor alle jongeren bij onze gemeente! Wil je een avond van bezinning, verdieping en andere christelijke jongeren ontmoeten? Geef je dan op bij Mineke Wolfswinkel (mwolfswinkel@live.nl) ook voor meer informatie.

 

Wil je meer weten over de organisatie van de avonden: http://www.jijdaar.nl/

 

 

Pannenkoeken eten

De HVD organiseert een pannenkoekenactie.

Je/U kunt zich opgeven om pannenkoeken te komen eten.

Vanaf 6 mei ligt er op de kist in de hal van de kerk een inschrijflijst. Ook kunt u zich opgeven via Trudie Oldenziel per mail: B_oldenziel@hotmail.com

Wie: Voor iedereen!

Wanneer: Zaterdag 26 mei

Tijdstip: Tussen 12-15 uur.

De opbrengst van deze pannenkoekenactie komt ten goede van de kerk.

Kosten: Volwassene: €5,- Kind tot 12 jaar € 2,50 ook word er wat te drinken bij geserveerd.

Pasen 2018

Johannes 12:23 en 24

23Maar ​Jezus​ antwoordde hun: Het uur is gekomen dat de Zoon des mensen verheerlijkt zal worden.

24Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Als de tarwekorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft hij alleen, maar als hij sterft, draagt hij veel vrucht. Lees verder

Paasviering CBS De Regenboog

Op donderdag 29 maart had cbs de Regenboog hun paasviering in de Hervormde Kerk.

Het Thema was Jezus wijst de weg naar Pasen.

Jezus wijst de weg naar Pasen, luister naar wat Hij je zegt
Wie het hoort mag zich verbazen en meegaan op Zijn weg Lees verder

Woningen voor dokters in Mawlamyine

Update 7 juli:
In onderstaande aflevering van bestemming onbekend (5jaar geleden opgenomen) komt het lepraziekenhuis naar voren waar wij dokterswoningen bij gaan bouwen:
 https://www.npostart.nl/bestemming-onbekend/06-08-2013/EO_101202050

Update 25 april:

Even een update van mij. In het weekend van 21 en 22 april heb ik voorbereidingsweekend gehad van World Servants. Dit weekend heb ik informatie gehad over de reis, het project en de groep leren kennen. Dat laatste hebben we onder andere gedaan door middel van spellen.

Daarnaast hebben we SaySay leren kennen. Zij is de projectleider vanuit Myanmar en zal ook op ons terrein lopen om zaken te regelen.

Ook zijn er al gmg (goedemorgengesprek) groepjes gevormd. Bij dit groepje kan je je zorgen kwijt en zullen er ook Bijbelteksten worden besproken.

Op de foto is de groep te zien (inclusief de leiders). De opdracht was om de vlag te maken van Myanmar bestaande uit ballonnen.

groet Carlein

Bericht

In augustus ga ik (Carlein Schurg) voor 3 weken naar Mawlamyine om te bouwen aan dokterswoningen met een groep van World Servants.

Ik ga verder bouwen aan dokterswoningen, zodat er nieuw personeel wordt aangetrokken om betere zorg te bieden aan de patiënten. De dokterswoningen gaan wij bouwen voor meer dan 100 dagelijkse patiënten en de artsen van het ziekenhuis.

In totaal gaan we met 30 jongeren naar Mawlamyine, hoofstad van de staat Mon in Myanmar (Azië)

Om dit (deels) te bekostigen verkoop ik fotokaarten van Heinenoord. Een pakje van 4 kaarten kost 5 euro. De foto’s zijn gemaakt door Jan Pott (pottfotografie) en de kaarten door het Posthuijs. U kunt deze bestellen door te mailen naar carlein-schurg@Hotmail.com .

Meer informatie is te vinden op mijn actiepagina: geef.ws/carlein

groet Carlein

Lees verder