Inleiding

In dit ABC-boek vindt u in alfabetische volgorde een overzicht van activiteiten in de Hervormde gemeente van Heinenoord in de periode september 2018 tot augustus 2019.

Alle activiteiten vinden plaats in De Hofpoort, het kerkelijk centrum van de Hervormde gemeente van Heinenoord en zijn bedoeld voor de hele gemeente, tenzij anders vermeld.

Dit ABC-boek wordt aan de gemeente gepresenteerd en uitgereikt op de Startdag van 22 september 2018 en op zondag 23 september 2018. In de loop van het jaar komen daar nieuwe activiteiten bij, die nu nog niet bekend zijn. Zie daarvoor de Info, de website www.kerkheinenoord.nl enz.

De kerkenraad realiseert zich dat het onmogelijk is om alle activiteiten op te nemen in dit ABC-boek. Als u een activiteit mist, kunt u dat kenbaar maken bij de kerkenraad. Deze activiteit kan desgewenst een volgende keer opgenomen worden in het volgende ABC-boek.

Dit boek is bedoeld voor gebruik door de leden van de Hervormde Gemeente in Heinenoord. Daarnaast kan het gebruikt worden voor evangelisatiedoeleinden. Enig ander gebruik is niet toegestaan.

Voor alle activiteiten geldt het motto van Salomo: ‘Als de HEERE het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen zijn bouwers eraan’ (Psalm 127: 1).

De contactgegevens van de personen die activiteiten organiseren zijn weggelaten uit het online ABC-boek, neem voor vragen contact op met de predikant, scriba of voorzitter van de kerkenraad.

download het ABC-boek